Επισκεπτήριο

 

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, εφαρμόζονται συγκεκριμένοι περιορισμοί στα επισκεπτήρια σε όλες τις κλειστές δομές νοσηλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Τα επισκεπτήρια ασθενών στην κλινική μας πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού και μετά την πραγματοποίηση διαγνωστικού ελέγχου με rapid-test την ίδια ημέρα της επίσκεψης. Εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, οι επισκέψεις πραγματοποιούνται στον εξωτερικό μας χώρο.

Έκτακτες επισκέψεις προβλέπονται μόνο για σοβαρούς ιατρικούς λόγους, μετά από σχετική συνεννόηση με το ιατρικό προσωπικό μας.

Υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με κάποιον ασθενή ή η συνομιλία με τον ασθενή σας μέσω βιντεοκλήσης. Άλλωστε, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από το συγγενικό περιβάλλον είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη για έναν ασθενή και μια πράξη ενθάρρυνσης ουσιαστικής σημασίας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με κάποιον ασθενή καλώντας το τηλεφωνικό μας κέντρο (+30 2510 39 22 22) οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας.Ωστόσο παρακαλούμε θερμά να αποφεύγεται η επικοινωνία μεταξύ 12:00 – 13:00 και 18:00 – 19:00 (ώρες σερβιρίσματος γευμάτων και χορήγησης φαρμακευτικής αγωγής) και μεταξύ 21:00 – 07:00 (ώρες κατάκλισης).

Μετάβαση στο περιεχόμενο