Πληροφορίες Για Συγγενείς/Συνοδούς

Διαδικασία εισιτηρίου ασθενούς

Η διαδικασία για το εισιτήριο του ασθενούς στην Κλινική διεκπεραιώνεται
στην υποδοχή, χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε άλλη δική σας ενέργεια.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχετικά έγγραφα, ενώ μη διστάσετε
να ζητήσετε οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Μέρα και Ώρες Επισκεπτηρίου

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και κατ’ εντολή των κρατικών Αρχών, τα επισκεπτήρια σε όλες τις κλειστές μονάδες νοσηλείας αναστέλλονται.
Επισκέψεις επιτρέπονται μόνο όταν συντρέχουν σοβαροί ιατρικοί λόγοι, σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό και με προγραμματισμένο ραντεβού, μετά την πραγματοποίηση σχετικού διαγνωστικού ελέγχου για την COVID-19.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη σημασία των επισκέψεων στην θετική ψυχολογία των ασθενών μας, οφείλουμε ωστόσο να ακολουθήσουμε τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ελπίζουμε σύντομα όλα να επανέλθουν στην προηγούμενη κανονικότητα.

Πληροφορίες για την κλινική κατάσταση των ασθενών

Η ενημέρωση για την πορεία των ασθενών γίνεται αποκλειστικά από τον
Επιστημονικό Διευθυντή, τον αναπληρωτή Επιστημονικό Διευθυντή ή τους ιατρούς της Κλινικής, καθημερινά μεταξύ Δευτέρας και Παρασκευής, κατά τις ώρες 13:00 – 14:30.
Για τους συγγενείς/συνοδούς ασθενών που αδυνατούν να επισκεφθούν την Κλινική, οι Ψυχίατροι μπορούν να παρέχουν τηλεφωνική ενημέρωση τις ίδιες ώρες.

Χρυσαφικά – Τιμαλφή Ασθενών

Προτρέπουμε τις συγγενείς των ασθενών να αφαιρούν οποιαδήποτε αντικείμενα αξίας ή τιμαλφή από τον ασθενή που συνοδεύουν κατά την εισαγωγή του στην Κλινική. Αν ωστόσο ο ασθενής αρνείται να παραδώσει κάποιο αντικείμενο συναισθηματικής αξίας ενδεχομένως, αυτό θα καταγράφεται σε ειδικό έγγραφο κατά τη διαδικασία της εισαγωγής.

Λόγω της φύσεως των ψυχικών νόσων, υπάρχει πάντα δυστυχώς η πιθανότητα απώλειας προσωπικών αντικειμένων. Το προσωπικό μας καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους περιστατικά, αδυνατούμε ωστόσο να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να συμβούν.

Ασθενοφόρο

Το ιδιόκτητο ασθενοφόρο της Κλινικής μας είναι πάντα στη διάθεση των ασθενών μας, πέραν οποιασδήποτε έκτακτης ανάγκης, για τη μεταφορά τους από ή προς τον τόπο διαμονής τους ή άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα, καθώς και για τη μεταφορά τους για προγραμματισμένες διαγνωστικές εξετάσεις.

Διαδικασία Εξιτηρίου Ασθενούς

Τα εξιτήρια πραγματοποιούνται κατά την προγραμματισμένη
ημερομηνία, κατόπιν συνεννόησης με το ιατρικό προσωπικό,
από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως τις 14:00.

Λογιστήριο

Το λογιστήριο λειτουργεί καθημερινά 08:00 – 15:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής
και είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οικονομικής φύσεως καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο της Κλινικής (+30 2510 39 22 22).

Επικοινωνία με τους ασθενείς

Μπορείτε να επικοινωνείτε με κάποιον ασθενή τηλεφωνικώς (+30 2510 39 22 22) οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας. Παρακαλούμε ωστόσο να αποφεύγεται η επικοινωνία μεταξύ 12:00 – 13:00, 19:00 – 08:00, (ώρες σερβιρίσματος γευμάτων, χορήγησης φαρμακευτικής αγωγής και κατάκλισης).

Υποδείξεις – Επισημάνσεις

Η Διεύθυνση της Κλινικής είναι πάντα στη διάθεσή σας για να ακούσει οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί κατά τη νοσηλεία του ασθενούς που συνοδεύετε.
Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο