Ιστορία

Σχετικά με εμάς

Έξω από την πόλη της Καβάλας, στη Μακεδονία, δίπλα στην αρχαία ελληνική πόλη των Φιλίππων, που συναντούσε την αρχαία Εγνατία Οδό και που επισκέφθηκε ο Απόστολος Παύλος, δημιουργήσαμε την πρότυπη Ιδιωτική Ψυχιατρική Κλινική ‘ΠΑΝΑΓΙΑ’.

Σε μία έκταση 10 στρεμμάτων, με θέα το όρος Παγγαίο, η Κλινική μας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2013. Οι εγκαταστάσεις της εκτείνονται σε συνολική επιφάνεια 3.000 τ.μ. και περιλαμβάνουν 80 κλίνες σε τέσσερα τμήματα νοσηλείας και 4κλινους, 3κλινους, 2κλινους και μονόκλινους θαλάμους, καθώς επίσης χώρους χαλάρωσης και ψυχαγωγίας ασθενών, ευρύχωρο εστιατόριο, χώρους ψυχοθεραπείας, εργοθεραπείας και σωματικής εκγύμνασης.

Στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα φιλοξενήσαμε και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη αρκετών εκατοντάδων ασθενών και των συγγενών τους, από την ευρύτερη περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς και άλλων περιοχών της Ελλάδας. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, η ικανοποίηση των οποίων είναι για μας η μεγαλύτερη ανταμοιβή του έργου μας.

Θα ήταν τιμή μας να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας και να αναλάβουμε με εμπιστοσύνη τη νοσηλεία και τη φροντίδα του ασθενούς σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο