Το κέντρο ενός σταυρού ανάμεσα στον Αμυγδαλεώνα και τις Κρηνίδες, στο Πολύστυλο και τους Φιλίππους, μέσα σ’ ένα ειδυλλιακό τοπίο που περιβάλλει το χώρο σε 360 μοίρες ομορφιάς σε κάθε εποχή, άνοιξη και καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα.

Το ίδιο το κτίσμα ευρύχωρο και σοφά διαρρυθμισμένο, με άνετους χώρους που συντείνουν στην ευχάριστη διαμονή των τροφίμων. Δυο πτέρυγες, η μία ψυχιατρική και η άλλη γηριατρική, με άριστο επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό και άκρως ικανοποιητικό και πλήρη εξοπλισμό.

Η αντιμετώπιση του ασθενούς βασίζεται όχι απλά στην ενδελεχή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά και στην αμέριστη φροντίδα και συμπαράσταση εκ μέρους όλου του προσωπικού. Οι υπηρεσίες παρέχονται με συνεχή προθυμία και ειλικρινές ενδιαφέρον και προπάντων συνεχή και αδιάλειπτη ανθρωπιστική συμπεριφορά από τον Διευθυντή, το ιατρικό προσωπικό, τους νοσοκόμους μέχρι και τις τραπεζοκόμους και το υπόλοιπο βοηθητικό προσωπικό.

Αν είσαι γέροντας και μόνος, αν έχεις αρχόμενα ή προχωρημένα προβλήματα άνοιας, χρειάζεσαι πρώτα πρώτα την Παναγία να σε φυλάει. Αλλά και η κλινική «ΠΑΝΑΓΙΑ», μαζί με την Παναγία, έχει τη θέληση να σε φυλάει κι αυτή, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σου σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σε τροφή και σε αληθινή ανθρώπινη συμπεριφορά. Η φροντίδα ποτέ δεν σου λείπει.

Χ. Τ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο